Rådgivning – så funkar det

VI VILL SKAPA FLER VÄLMÅENDE OCH VÄXANDE FÖRETAG I SVERIGE. DET GÖR VI GENOM RÅDGIVNING MED FOKUS PÅ VARUMÄRKE, MARKNADSFÖRING OCH KUNDRELATIONER.

SÅ HÄR FUNKAR DET:

number1Steg 1: Grunden. I ett första möte så går vi på djupet i ditt företag – hur er verksamhet ser ut, vem kunden är och hur ni ser på er framtid. Metodiskt tar vi steg för steg och diskuterar ert varumärke, i vilka kanaler ni syns och hur ni jobbar för att skapa och bibehålla era kunder.

number2Steg 2: Research och idéarbete. Med grunden från vårt möte tar vi på Varumärkesrådgivning fram tankar och idéer för er fortsatta framgång. Vi gör ytterligare research på er bransch och kundbeteenden för att hjälpa er att spetsa till er kommunikation.

number3Steg 3: Leverans. Vi träffas och diskuterar vidare vad som är viktigt för er för framtiden. Vi presenterar vårt idéarbete och ger konkreta råd för hur ni kan jobba framöver. Beroende på just ert behov ser vi också till att ni kommer i kontakt med ev. reklambyrå, frilansande skribent, AD eller motsvarande. Om det nu är det som behövs – ibland handlar det om helt andra grundläggande bitar som måste falla på plats först. Vi hjälper er!

number4Steg 4: Fortsatt stöd och rådgivning. Efter leverans kan ni, om ni så önskar, få fortsatt stöttning. Både med rådgivning via mejl och telefon men också stöd på plats hos er.

 

Boka in ett första gratis möte, så tar vi det därifrån!