Vad säger våra kunder?

”Erfarenheten och kunskapen Alexander delar med sig av är betydligt större och tydligare än vad som är vanligt för hans genre.”

”Alexander har ett rakt och tydligt kommunikationssätt som gör att jag snabbt kan förstå hans tankebana och därmed förtydliga min egen kommunikation på hemsida och sociala medier.
Hans erfarenhet och kunskap han delar med sig av är betydligt större och tydligare än vad som är vanligt för hans genre.”

Ingegerd Sikström, Projektledare Event och Föreläsare.

”Ett väldigt bra bollplank att diskutera stort och smått med.”

”Alexander hjälpte oss att tänka bredare kring vårt varumärke och hur vi uppfattas utåt. Genom att grundligt titta på de kanaler vi syns i och coacha oss framåt har vi utvecklat ett nytt tänk för vårt framtida arbete. Alexander är kreativ, proffsig och kan ge enkla knep på hur man kan tänka kring sitt varumärkesbyggande. Han utgår från de önskemål som vi hade och fokuserade på nytänkande lösningar som får oss att sticka ut. I våra möten var han lyhörd, nyfiken och snabbtänkt. Ett väldigt bra bollplank att diskutera stort och smått med.”

Maria Abbestam, Marknads- och Eventansvarig, Rådanäs bryggeri.

”Alex är verkligen en visionär.”

”Alex är verkligen en visionär. Han har givit mig tankar som jag inte trodde var möjliga för min verksamhet. Samtidigt har han ett väldigt ödmjukt sätt att dela med sig av sin kunskap. Han kunde snabbt sätta sig in i vad som var viktigt för mig och var lyhörd för hur jag ville jobba, och gav mig konkreta tips och råd under dom förutsättningarna. Jag ser fram emot att få fortsatt stöttning av Varumärkesrådgivning.”

Jill Karlsson Kazikos, Hälsocoach.

”Varit guld värt.”

”För oss som ett relativt nystartat bolag har Varumärkesrådgivning varit guld värt. Inte bara för att lägga grunden vad gäller varumärke och kundrelationer utan på helheten. Den hjälpen vi fått har sett till att vi hela tiden har rätt fokus – på affären och nöjda kunder!

Kristopher Johansson, Nya Badrum AB

”Kunnig, påläst och genuint intresserad av sitt uppdrag.”

”Alexander är mycket lyhörd för sin klients önskemål, och jag upplever honom som kunnig, påläst och genuint intresserad av sitt uppdrag. I mötet har han ett coachande förhållningssätt, vilket innebär att jag som klient får mycket positiv feedback och konstruktiv hjälp att utveckla egna idéer och tankar. Jag känner dessutom att Alexander bidragit med nya, värdefulla synpunkter och konkreta strategier som hjälpt mig/oss att marknadsföra vårt företag ännu mer effektivt.”

Karin Wellander, Delägare, Friskolan Lust & Lära i Bollnäs AB.